Zondag gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag 08.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag 08.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag gesloten
Vrijdag 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 08.00 uur tot 14.00 uur

de kapper voor uw haren en uw ziel

scheren

baard

verzorging

verven

Dames

Figaro Antonio

FIGARO ANTONIO werkt sinds de C uitbraak op afspraak. Het maken van een afspraak kan 24 uur per dag 7 dagen in de week. Watsapp of sms de tijd waarop u graag geknipt wil worden. Alle tijden zijn mogelijk.

Figaro is een speciale handmade kapper die zijn vak hoog in het vaandel heeft staan. “Onmogelijk haar” is een term die niet in zijn woordenboek voorkomt. Slap haar waar iets slag in zit, weet hij als geen ander te bewerken zodat de krullen met meer volume beter uitkomen. Ook kroeshaar, steil haar of kruinen vormen geen probleem voor hem. Worstelt U met een volumeprobleem? Kom dan naar Figaro Antonio. Het is het proberen waard om de proef op de som te nemen en te ontdekken dat uw haar, waarvan u altijd dacht dat er niets mee te beginnen was, tot een mooi, elegant en stijlvol kapsel te vormen is. Uw vrienden en vriendinnen zullen sprakeloos zijn! U bent van harte welkom.
Figaro Antonio neemt ruim tijd voor zijn klanten. Geen haast, maar zorgen dat de klant even heerlijk ontspant. Met een product dat speciaal voor uw haar wordt uitgekozen krijgt u tijdens het wassen een heerlijke hoofdmassage om vervolgens onder het genot van een kopje espresso of een kopje kruidenthee geknipt worden. Voor Figaro Antonio is het belangrijk dat de klant uiteindelijk tevreden zijn zaak weer verlaat. Zoals hij het zelf pleegt te formuleren: “Ik ben pas tevreden als de klant dat is.” Behalve zijn liefde voor het vak, zijn vaardigheid en goed gereedschap van essentieel belang. Dat laatste wordt soms weleens vergeten. Men heeft namelijk de neiging al snel te zeggen: “een schaar is een schaar”. Dat klinkt op het eerste gezicht logisch, maar probeer dat ook eens te zeggen als het bijvoorbeeld om een auto gaat: er is wel degelijk verschil tussen een Deux Chevaux en een Bentley. Ook als u geen autokenner bent, zult u dit begrijpen resp. onderkennen. Zo is het ook gesteld met de speciale kappersscharen (van 1000 Euro) waar Figaro Antonio mee werkt en waarmee hij ieder probleem op kan lossen. Kortom: niemand hoeft met de handen in het haar te zitten. Dat doet Figaro Antonio; en naar ieders volle tevredenheid.Tenslotte zijn er mensen die menen dat Figaro Antonio een beetje gek is. Is dat correct? Ja en nee… Ja, omdat hij gek is op zijn vak en nee, omdat het vermeende “gek zijn” vertaald moet worden als “prettig gestoord”, hetgeen overigens aanstekelijk werkt. Zelf is hij ervan overtuigd dat hij ooit ergens uit de klei getrokken is om vervolgens in een mandje