Lees hier de beoorlingen over Figaro Antonio en voeg uw eigen beoordeling toe”

 

Gezellige vakman

Rated 5 out of 5
6 februari 2022

Al jaren mijn kapper. Belangrijk is dat Antonio goed kan knippen, maar een stukje gezelligheid hoort er zeker bij. Haast heeft hij nooit, want effe bijpraten onder het genot van een (lekker) kopje koffie hoort er bij!
Figaro Antonio is niet zo👍👍, maar zo👍👍👍👍👍!

Ed

Erg tevreden

Rated 5 out of 5
4 februari 2022

Het persoonlijke gesprek waardeer ik erg. Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn haar geknipt wordt. Mijn zus raadde mij deze kapper aan en ik ben er zeer tevreden over.

Hanneke

zeer tevreden

Rated 5 out of 5
3 februari 2022

k kom al vele jaren bij deze kapper en ben zeer tevreden over zijn knipkunsten daar ik nogal moeilijk haar heb. Ook al zal niet iedereen direct weten welke kapper je bedoeld als je zijn naam noemt, zijn stoplicht voor de zaak die aangeeft hoe druk het op dat moment is, is wereldberoemd in wijk. En dan weet iedereen meteen wel naar welke kapper je gaat.
Vooral de losse huiskamer stijl van de zaak spreekt mij erg aan. Naast de kwaliteiten als kapper is er ook altijd tijd voor een bakkie heerlijke koffie en een grap en een grol voor wie daar behoefte aan heeft. Ik kan daarom deze kapper aan een ieder van harte aanbevelen.

Eric Bisseling
4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 15 reviews)
Uitstekend87%
Heel goed13%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%