Bekijk hier wat anderen van Figaro Antonio vinden

en voeg uw eigen bevindingen toe……

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 17 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

De zingende kapper

Rated 5 out of 5
9 februari 2022

Deze kapper is niet alleen kapper maar hij kan ook nog een leuk stukje zingen.

Ook het gesprek over alles en nog wat met een vleugje humor kan ik zeer waarderen.

Daarnaast kan je ook voor je baard bij hem terecht.

Aldus een super kapper.

Rinus

Gezellige vakman.

Rated 5 out of 5
6 februari 2022

Bij Figaro voel je je altijd welkom. Hij neemt de tijd voor je en hij bied je een lekker bakkie koffie aan. Gezellig even bij kletsen en weer met een strak kapsel de deur uit.

Peter Trienekens

Super kapper!!

Rated 5 out of 5
6 februari 2022

Toevallig kwam ik een jaar of 5 bij Figaro in de kapper stoel. Wat een vakman! Met zijn schaar is hij een echte kunstenaar die mijn haar in de perfecte krul kan knippen! Ook met zijn praatje kan hij de zon laten schijnen als het iets bewolkt is.

Andrea

Topkapper!

Rated 5 out of 5
6 februari 2022

Figaro Antonio is een vakman, een echte topkapper! Het is altijd erg gezellig. Ook het maken van afspraken is supersimpel, ff een berichtje sturen en je hebt meestal direct een antwoord.

Fidel

Gezellige vakman

Rated 5 out of 5
6 februari 2022

Al jaren mijn kapper. Belangrijk is dat Antonio goed kan knippen, maar een stukje gezelligheid hoort er zeker bij. Haast heeft hij nooit, want effe bijpraten onder het genot van een (lekker) kopje koffie hoort er bij!

Figaro Antonio is niet zo👍👍, maar zo👍👍👍👍👍!

Ed

Erg tevreden

Rated 5 out of 5
4 februari 2022

Het persoonlijke gesprek waardeer ik erg. Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn haar geknipt wordt. Mijn zus raadde mij deze kapper aan en ik ben er zeer tevreden over.

Hanneke

zeer tevreden

Rated 5 out of 5
3 februari 2022

k kom al vele jaren bij deze kapper en ben zeer tevreden over zijn knipkunsten daar ik nogal moeilijk haar heb. Ook al zal niet iedereen direct weten welke kapper je bedoeld als je zijn naam noemt, zijn stoplicht voor de zaak die aangeeft hoe druk het op dat moment is, is wereldberoemd in wijk. En dan weet iedereen meteen wel naar welke kapper je gaat.

Vooral de losse huiskamer stijl van de zaak spreekt mij erg aan. Naast de kwaliteiten als kapper is er ook altijd tijd voor een bakkie heerlijke koffie en een grap en een grol voor wie daar behoefte aan heeft. Ik kan daarom deze kapper aan een ieder van harte aanbevelen.

Eric Bisseling