Lees hier de beoorlingen over Figaro Antonio en voeg uw eigen beoordeling toe”

 

Geknipt voor het vak

Rated 5 out of 5
11 juni 2022

Vandaag voor het eerst bij Antonio geweest. Leuk gezellig zaakje beetje huiselijk, i like it! Op een leuke gezellige manier ga je van de was tafel naar de knip stoel waar je met grote zorg onder handen genomen word! T was lang geleden dat ik met zulke goede vakmanschap uit de kappersstoel kwam. Antonio bedankt en tot de volgende keer😊

René

Hoera ik heb weer krullen

Rated 5 out of 5
3 mei 2022

Vroeger ja vroeger had ik mooie krullen. Kom ik bij figaro. Zegt die kunstenaar. Mevrouw volgens mij heeft u vroeger krullen gehad. Nou zou ik… ga u gang. Komt mijn gehele kapsel zonder een chemisch middeltje met stralende krullen. Dank zij Antonio. Wat een kunstenaar zeg. Mijn kapper hoor. Niets teveel gezegd hoor

Carline

aanrader!

Rated 5 out of 5
18 maart 2022

Antonio is een hele goede kapper die de kunst verstaat om zelfs het dunner wordende haar van kalende mannen alsnog in model te knippen.
Verder heeft hij altijd wel een lekker kopje koffie voor je en neemt hij graag de tijd voor een praatje of om van gedachten te wisselen over onderwerpen die spelen in de maatscahppi.
Ik ga graag naar hem toe voor een knipbeurt en raad hem aan bij anderen

Frank P.

Een kapper met veel extra’s

Rated 5 out of 5
10 maart 2022

Kom al 15 jaar met veel plezier bij Antonio. Weet raad met mijn haartechnische tekortkomingen. Geestig, gezellig en houdt net als ik van Labradors!

Huib

Top

Rated 5 out of 5
19 februari 2022

Antonio weet altijd precies waar hij naartoe wil met mijn haar. Hij laat mijn slag in mijn voordeel werken. Zoals hij het knipt hoef ik het nooit in model te brengen, lekker makkelijk!
Ook gezellig in de zaak en goede koffie!

Astrid Philippo
4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 16 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%